Πρόσφατα το LinkedIn, το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες, προέβη σε ανασχεδιασμό της σελίδας του. Με βελτιωμένο interface, η ιστοσελίδα πλέον στοχεύει να ικανοποιήσει τους επισκέπτες από κινητές συσκευές. Οι έρευνες δείχνουν ότι περισσότεροι από 50% των χρηστών το επισκέπτονται μέσω κινητών ή tablets. Άλλοι κολοσσοί όπως η Google και το Facebook χρησιμοποιούν νέες τεχνικές για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, όπως αναγνώριση φωνής και προσώπου. Η τεχνητή νοημοσύνη στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολύ σημαντική.
Τεχνητή νοημοσύνη – Η νέα δύναμη
Η αγορά του τομέα τεχνητής νοημοσύνης θα φτάσει τα 153 δισεκατομμύρια δολάρια τα χρόνια που έρχονται. Είμαστε στην εποχή όπου τα ψηφιακά ρομπότς κατακλύζουν την αγορά. Η ψηφιακή επανάσταση θα φέρει νέα δεδομένα στην αγορά. Πλέον όλο και περισσότεροι επαγγελματίες στο χώρο χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για τα projects τους. Χωρίς αμφιβολία, διευκολύνει την προώθηση και τις στρατηγικές μάρκετινγκ ενός προϊόντος.
Στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων η ενσωμάτωση με ηλεκτρονικά καταστήματα είχε φανταστικά αποτελέσματα. Δηλαδή, οι χρήστες ήρθαν πιο κοντά στο προϊόν. Έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος πριν αποφασίσουν να το αγοράσουν. Η αναγνώριση φωνής από την Google πηγαίνει τα ηλεκτρονικά καταστήματα σε νέο επίπεδο. Με άμεση ανταπόκριση στο αίτημα από τον επισκέπτη στόχος είναι να βελτιωθεί η βοήθεια προς τον τελικό χρήστη. Πρόκειται για δυνατά μηχανήματα με Α.Ι. πίσω από το project, τα οποία ήδη έχουν θετικό αντίκτυπο στην αγορά.
Υλοποιώντας Α.Ι. στην κατασκευή ιστοσελίδων
Φανταστείτε ότι κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας. Ξαφνικά, θέλετε να κάνετε μία αγορά του αγαπημένου σας προϊόντος. Ο υπολογιστής θα αναγνωρίζει τις ανάγκες σας και θα το παραγγέλνει για εσάς. Αυτό μπορεί να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη για εσάς.
Ας δούμε πως η Α.Ι. μπορεί να ωφελήσει στο τομέα αυτό
Καλύτερη απόκριση
Τα μποτάκια συνομιλίας πλέον μπορούν να προβλέψουν τις αντιδράσεις των επισκεπτών. Απλοποιούν την διαδικασία της επικοινωνίας και την κάνουν πιο φυσική. Οι μηχανές δεν μπορούν να καταλάβουν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Αλλά αυτό είναι εφικτό με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η επόμενη γενιά των χρηστών του ίντερνετ θα έχουν ευκολότερη τη διαδραστικότητα με μία ιστοσελίδα. Τα εμπόδια της επικοινωνίας θα αρθούν και θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.
Καλύτερη εμπειρία του πελάτη
Με τη βοήθεια της Α.Ι. οι επιχειρήσεις θα προσαρμόζονται πιο εύκολα στις απαιτήσεις των πελατών. Θα μπορούν να εντοπίζουν τις ανάγκες τους και τις προτιμήσεις τους. Κι όλα αυτά μέσα από στατιστικές αναλύσεις.
Αναγνώριση φωνής
Είτε με το Cortona είτε με το Google voice recognition, η φωνητική αναγνώριση εντολής είναι πλέον απαραίτητη. Οι χρήστες θα μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν και ευκολότερα και πιο γρήγορα. Οι νέοι της επόμενης γενιάς θα απολαύσουν αυτά τα πλεονεκτήματα.
Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον
Η τεχνητή νοημοσύνη στην κατασκευή ιστοσελίδων θα επηρεάζει το 85% της διαδραστικότητας των χρηστών μέχρι το 2020. Ακόμα, τα chatbots θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι online αγορές αναπτύσσονται μέρα με τη μέρα. Με άλλα λόγια μπορούμε να πούμε ότι η ανάπτυξη ιστοσελίδας με τη χρήση Α.Ι. είναι σημαντικός παράγοντας. Η παγκόσμια αγορά δείχνει τον δρόμο προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αφήστε μια απάντηση